2012-03-23
Skandinaviens strsta limousineimportr samarbetar med AutoLendo.com

Passa på att kika på utbudet av anslutna limousiner direkt online på www.autolendo.com. Boka limousine för såväl stora som små tillfällen! AutoLendo.com erbjuder Limousiner i Stockholm, Göteborg, Malmö, Alingsås, Borås, Jönköping, Linköping, Norrköping, Motala, Nyköping, Sundsvall, Karlstad, Sälen, Töreboda, Umeå, Uppsala,Västervik, Västerås, Växjö, Älvsbyn och Örebro. AutoLendo.com har som målsättning att alltid kunna leverera en Limousine till dig vid önskad tidpunkt, vart du än du befinner dig i Sverige. AutoLendo.com är Sveriges största portal för Limousinebokning och erbjuder tillsammans med norra Europas största Limousineförsäljare ett enormt utbud av modeller, färger och storlekar på Limousiner. Hyr och upplev en Limousine med AutoLendo.com idag!

Nyhetsarkiv
2012-11-27

10% rabatt på släpvagnshyran för dig med Mekonomenkort!

2012-03-23

AutoLendo.com har gjort en rejäl facelift och bytt utseende och form under våren. Välkomna till en portal för biluthyrning och motorupplevelser.

2012-03-23

LimoEurope, Skandinaviens största limousineimportör samarbetar med AutoLendo.com och erbjuder uthyrning av Limousiner i Sverige.

 

2011-09-27

Vi välkomnar en ny station och samarbetspartner till AutoLendo.com.

2011-09-22

AutoLendo.com söker efter samarbetspartners som erbjuder motorupplevelser.